Schermafbeelding 2019-04-23 om 11.26.37

  Schermafbeelding 2019-04-23 om 11.27.18

  Vanaf vrijdag 26 april exposeren Judith de Dreu en Cindy Sprokel in de Kunsthal, gehuisvest in het voormalig gemeentehuis van de gemeente Slochteren.

  In de bijlage treft u de bijbehorende affiche aan.

  Judith woont al meer dan 27 jaar in Slochteren. Haar geschilderde portretten van mensen en dieren beginnen altijd met het waarnemen van de realiteit. Tijdens het schilderen wordt die realiteit steeds meer losgelaten en ontstaat er een verhaal op het doek.

  Cindy woont in Groningen. Een belangrijk beeldend element in haar werk is beweging, gebaseerd op ingetogen houdingen binnen de dans, waarbij ze regelmatig gebruik maakt van mens en dier. De schilderijen en beelden vullen elkaar prachtig aan in deze expositie, een mooie match!

  Beide kunstenaars volgden de Klassieke Academie voor beeldende kunst in Groningen.

  De kunstwerken zijn op werkdagen te bezichtigen in de Kunsthal van 09:00 tot 16:00 uur. Op vrijdag sluit de Kunsthal om 12:00 uur. De expositie wordt georganiseerd door Stichting Artos en duurt tot en met 5 juli.
  De Artotheek van Stichting Artos, hoofdweg 1-11 Slochteren, is elke dinsdag van 17.00 tot 20.00 uur geopend. Kom kijken en lenen!

  Kunst is een blikvanger in huis en/of op de werkplek.
  Met vriendelijke groet,

  Namens het bestuur van ARTOS/Kunstuitleen,

  Egbert Hoving,
  Penningmeester
  ARTOS/Kunstuitleen